Lokalne vijesti

Studenti Sveučilišta “Vitez” posjetili tvrtke Ecos i Kristal

U okviru praktične nastave na Sveučilištu/Univerzitetu „VITEZ“, dvadesetak studenata od I. do IV. godine Fakulteta poslovne ekonomije i Fakulteta informacijskih tehnologija boravili su u renomiranim tvrtkama Ecos i Kristal u Vitezu.

 

U pratnji profesora, doc.dr. Darija Jerkovića i doc.dr. Ibrahima Obhođaša, studenti su mali priliku upoznati se sa suvremenim  procesima proizvodnje, odnosno postupka postizanja kvalitete njihovih proizvoda,  prepoznatljivih i priznatih i izvan granica naše države.

 

Sumirajući dojmove nakon obilaska, studenti su izjavili kako su bili, prije svega, oduševljeni mogućnošću da se upoznaju sa „efikasno vođenim poslovnim organizacijama, koje se odlikuju jedinstvenim sustavom s preciznom raspodjelom poslovnih procesa te da, unatoč tome što pružaju više od drugih i imaju bolje performanse, nastoje sve to podići na još višu razinu“. Studentica FIT-a Amila Korenić dodala je kako ju je, uz već spomenuto, dojmila „strategija poslovanja s jasno postavljenim dugoročnim ciljevima i stalnom kontrolom rezultata“. Uz ovu studenticu, u posjetu Ecosu i Kristalu boravili su i Andrijana Križanac, Josip Slipac, Amir Smajlović, Senahid Kusić, Izet Kulaš, Admir Hero, Nedim Trapo, Emina Bilal, Mišel Buza, Munir Šakić, Amila Korenić, Ajla Hasanović, Merima Haskić, Elena Nakić, Amina Halilović, Ajla Ćeleš, Aida Kahrić i Ajdin Gasal.

 

Izražavajući jedinstveno mišljenje kako su „ovim posjetom mnogo naučili o poslovanju velikih i uspješnih firmi, a Kristal i Ecos to svakako jesu“, ovim putem  zahvaljuju na izvrsnom prijemu te srdačnom gostoprimstvu u spomenutim tvrtkama, kao i svojim profesorima na omogućavanju ovakvih posjeta.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend