Studenti Muzičke akademije i viteški Napredak poklanjaju koncert klasične glazbe

Viteški Napredak u sklopu svog kulturnog četvrtka najavljuje koncert klasične glazbe. Jedna od omiljenih aktivnosti je upravo koncert klasične glazbe, a posebno kada su u najavi mladi, ali već profesionalni i visokoobrazovani glazbenici.

Tako će u četvrtak, 17. ožujka 2022. godine u velikoj dvorani HKD ,,Napredak” podružnica Vitez s početkom od 19,00 sati i s posebno kreiranim programom publika moći poslušati, našega dugogodišnjeg člana, Marka Plavčića i njegovu kolegicu Lanu Perović.

Lana Perović je iz Trebinja, studentica je treće godine na Muzičkoj akademiji, vokalno- instrumentalni odsjek, smjer klavir, klasa mr Rita Kinka red. prof.
Vitežanin Marko Plavčić, student je pete godine na Muzičkoj akademiji, master, vokalno- instrumentalni odsjek, smjer harmonika, klasa mr Danijela Gazdić, red. prof.

“Još samo nekoliko dana nas dijeli od svečanog koncerta, a javnosti prenosimo kako je koncert u trajanju od 45 minuta uistinu poseban te vrijedan svakog dolaska. Budite nam dragi gosti”, poručili su iz viteškog Napretka.