Studenti i asistenti Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta „VITEZ“ sudjelovali na Međunarodnom simpoziju u Sarajevu

Studenti Fakulteta zdravstvenih studija, smjer Sanitarni inženjering, prošlog su vikenda prisustvovali 1. međunarodnom simpoziju sanitarnog inženjerstva u Sarajevu.

 

Viša asistentica, mr. Habiba Ganić dipl. sanitarni inž., s prijavljenim i prezentiranim radom predstavila je „Potrošnju i cijenu vode za piće na području SBK/KSB“, a svoje su radove prijavili i  mr. Amra Čolić i mr. dr. Zudi Osmani, također viši asistenti te studentica Azra Hodžić.

„S obzirom na to da je cilj Bolonjskog procesa, po kojem se odvija i studiranje na Fakultetu zdravstvenih studija „Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“,  stalna naobrazba i kontinuirana edukacija u svim segmentima, ovo sudjelovanje na Međunarodnom simpoziju našim je studentima značajno pomoglo u stručnom i znanstvenom usavršavanju. Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“, stalnim ulaganjem u kvalitetu studiranja te potporom studenata i nastavnika kao i cjeloživotnom učenju, osigurava permanentnu viziju znanja kao ključa uspjeha  u suvremenom društvu“, kazala je mr. Habiba Ganić, viša asistentica na FZS Sveučilišta „VITEZ“.