Sport

Streetball turnir „Moj Prvi koš“ okupio preko 150 dječaka i djevojčica!

Škola košarke „Prvi koš“ Vitez još jednom se pokazala kao odličan domaćin i organizator priredivši još jedan turnir za mlađe košarkaše i košarkašice, koji se odigrao na vanjskom terenu Plandovo, u subotu, 20.8.2016.godine.

Sve popularniji streetball turniri za mlade košarkaše i košarkašice, službeno su, nakon dugo godina odmora, ponovno došli u naš grad zahvaljujući vrijednim trenerima i članovima iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez.

Na turniru je formirano ukupno 6 natjecateljskih kategorija, po 3 i za dječake i za djevojčice. Ukupno je na adresu organizatora stiglo 35 prijavljenih ekipa iz Fojnice, Kiseljaka, Kaknja, Travnika, Turbeta, Bugojna, Novog Travnika i naravno Viteza.

Odigralo se ukupno 70 utakmica, a najuspješniji su bili u kategoriji dječaka: 2000./2001. „Ecos Romari“ iz Viteza, 2002./2003. „OKK Vitez“ Vitez i 2004./2005. „KK Kiseljak“ Kiseljak.

U kategoriji djevojčica najuspješnije su bile: za 2000./2001. „ŽKK Vitez“ Vitez, 2002./2003. „KK Star Fojnica 1“ i 2004./2005. „Sitne al’ dinamitne“ Vitez.

„Tradicija nam je postala da sezonu završavamo našim međunarodnim turnirom PLANDOVO, a evo trudit ćemo se da nam tradicija postane da u novu sezonu otvaramo sa ovim streetball turnirom za najmlađe. Na prvom turniru, kako što ste čuli okupili smo preko 150 dječaka i djevojčica iz klubova s kojima inače surađujemo i natječemo se u Ligi mladih SBK. Svim našim gostima i prijateljima zahvaljujemo na dolasku i na fair-play ponašanju. Za sve sudionike osigurali smo voćku i sok, a za najuspješnije smo ekipe osigurali medalje, diplome te poklon pakete naših sponzora. Pored svega, na kraju turnira, svi sudionici su mogli iskoristiti sunčan dan, te ga provesti u Vodenom parku Ribica. Zahvaljujemo prijateljima i donatorima koji su pomogli da i ovaj turnir prođe kao i svi naši turniri do sada: Općina Vitez, Ecos Vitez, Frizerland Vitez, Klub navijača Hajduka Torcida Vitez, Etno selo Čardaci Vitez, Vodeni park Ribica Vitez i Color art Fojnica. Odmorni, sretni i puni energije očekujemo prve treninge za novu sezonu!“

 

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u foto galeriji na stranici fb Škola košarke “Prvi koš” Vitez

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend