Sport

Stolnoteniski klub CM Vitez jako uspješan na Božićnom turniru u Kreševu

Stolnoteniski klub CM Vitez bio je jako uspješan na Božićnom turniru u Kreševu. Naime, u nedjelju, 17.12.2017. godine, u Kreševu je održan 2. Otvoreni Božićni turnir u stolnom tenisu u organizaciji STK Kreševo.

 

Na ovom turnir je nastupilo oko 100 natjecatelja u 4 kategorije. STK CM je predstavljalo tridesetak članova i bili su najbrojnija ekipa na turniru, koja je imala predstavnike u svim kategorijama. Najuspješniji Vitežani bili su Iva Šakić, koja je pobijedila u kategoriji do 16 godina kod djevojčica (bez izgubljenog seta) i osvojila zlatnu medalju, zatim Jelena Škrobić, koja je zauzela 3. mjesto i brončanu medalju, a kod dječaka David Zrnić, koji je osvojio 2. mjesto i srebrenu medalju i Josip Knežević, koji je osvojio 3. mjesto i brončanu medalju.

I ostali članovi STK CM prikazali su jako dobru igru, tako da trener Igor Munja Stjepić može biti zadovoljan prikazanom igrom, trudom i ponašanjem.

Turnir je, inače, protekao u fer i korektnom ozračju i vrlo dobroj organizaciji, na čemu Vitežani posebno zahvaljuju organizatoru Antoniju Tomiću, predsjedniku STK Kreševo.

Iz STK CM upućuju i zahvalu svima koji su pomogli da naša djeca nastupe na ovom turniru – trenerima, upravi, sponzorima, roditeljima i svim prijateljima Kluba.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend