Sport

STOLNI TENIS: Vitežani na turnirima u Novom Sadu i Kreševu

Danas su članovi STK “CM” iz Viteza Dora Ćosić, Marko Bobaš i trener Ivan Bobaš otputovali na 20. Međunarodni Novogodišnji Butterfly Cup u stolnom tenisu, koji se igra u Novom Sadu. Ove je godine turnir prikupio rekordan broj prijava, što dovoljno govori o kako se jakom turniru radi.

 

Dora će nastupiti u kategorijama mladih kadetkinja i kadetkinja, a Marko u kategorijama juniora i kadeta. Turnir počinje sutra, a završava u nedjelju. Važno je spomenuti da ovaj novosadski turnir okuplja najbolje stolnotenisače iz regije, a igra se u poznatoj Areni Spens.

U nedjelju će STK “CM” nastupiti i na 2. Otvorenom Božićnom turniru u Kreševu. Tamo Vitežani idu s čak 25 članova, koji će braniti boje svoga Kluba. Turnir počinje u 11 sati. 

Treba istaknuti da je STK “Kreševo” tek formiran klub s kojim STK “CM” ima jako dobre odnose. Odličnu suradnju Vitežani su ostvarili i s predsjednikom njihovog Kluba Antoniom Tomićem. Očekuju da će ovaj turnir biti vrhunski organiziran, a produbit će i međusobnu sportsku suradnju između Kreševa i Viteza.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend