Glazbene vijesti

‘Što je ljubav’ – nova pjesma u kojoj se razotkriva odgovor na vječno pitanje o ljubavi

Što je ljubav nova je pjesma mladog i talentiranog Joze Mikulića u kojoj na svoj način razotkriva odgovor na vječno pitanje o ljubavi. Svjestan mora ‘pravih odgovora’ koje nam nude trendovi današnjice, Jozo je pjesmom pokušao dati svoj,

‘Ovu pjesmu sam napisao u trenutku kad sam se našao u fazi razmišljanja o životu i ljubavi. Razmišljajući o svemu što nam nudi svijet i mediji, nalazim odgovor u onome što vidim kod običnih „malih“ ljudi, naročito kod djece’, rekao je Jozo.

Tako je upravo kroz glavnu ulogu djece u video spotu koji je snimljen za Što je ljubav, dao naslutiti što je to za njega ljubav i kako ju sam doživljava, ‘Moj osobni doživljaj ljubavi je sva dobrota i ljepota koja se bezuvjetno daruje drugom ili na isti način prima od drugoga. Bilo to u odnosu Boga i čovjeka, mladića i djevojke, obiteljskih odnosa ili iskrenih prijatelja’, rekao je Jozo.

Podsjetimo kako je Jozo Mikulić nedavno izdao svoj prvi singl ‘Mimosvit‘, kojim se predstavio široj publici. Svoj glazbeni put započeo je sa petnaest godina sviranjem gitare, a uz nju je ujedno razvijao i pjevačke vještine. Osim gitare, Jozo izvrsno svira ukulele, klavijature i bubnjeve, a svoje prve tekstove i glazbu započeo je izvoditi sa devetnaest godina. Trenutno je na studiju Građevinskog fakulteta u Mostaru, a poznat je i kao izvrstan poznavatelj dobrih sireva i vina.

Ljubav je svima potrebna, svi ju osjećamo, ali ju često puta nije lako opisati riječima. Mnogi su do sada pokušavali i vrlo često uspjeli kroz pjesmu, a kako je to pošlo za rukom Jozi Mikuliću, biti će najbolje da poslušate sami u njegovoj novoj pjesmi ‘Što je to ljubav’

Autor glazbe: Jozo Mikulić
Autor teksta: Jozo Mikulić
Autor aranžmana: Marko Karačić Jumbo/Jure Brekalo/Jozo Mikulić
Glazbeni producent: Jozo Mikulić
Tonski snimatelj: Saša Karabatak/Adin Sarić
Mix: Saša Karabatak/Jozo Mikulic
Mastering: Gene (The Machine) Grimaldi (Oasis Mastering,Burbank,LA)

Video: Simbol film, 3k Cinema
Foto: Denis Leko, Josipa Čerkez

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend