Sport

STK CM Vitez poziva djecu uzrasta od 6 do 14 godina na upis u školu stolnog tenisa !

STK CM Vitez poziva svu zainteresiranu djecu uzrasta od 6 do 14 godina na upis u školu stolnog tenisa !Postanite i Vi dio jednog od najuspješnijih kolektiva u Općini Vitez i šire !

Upisati se možete na svakom treningu koji se odražavaju ponedjeljkom,utorkom,četvrtkom i petkom od 18:30h do 19:45h u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez (na katu).

Stolni tenis je kompleksan sport koji razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske vještine djece. Razvija se brzina, agilnost, eksplozivnost i izdržljivost. U stolnom tenisu nema fizičkog kontakta, nema nerješivih problema u igri, potiče smirenost, koncentraciju u igri i natjecateljski duh.

Naši licencirani treneri koji uz prilagođeni program treniranja za svaku uzrasnu dob djeteta potruditi će se da se ljubav Vaše djece prema stolnom tenisu ostvari na najbolji mogući način, te kroz igru i animaciju upoznati će ih sa pravilima ove zanimljive i napete igre, te voditi brigu da pravilno usvoje sve stolnoteniske pokrete te ih usmjeravati na daljnji razvoj u ovom sportu.

Upis je besplatan

.Mjesečna članarina iznosi 20KM.

Za svakog novog člana osigurani su reket i loptice za treniranje!Svi na stolni tenis!!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend