Lokalne vijesti, Sport

Stjepan Badrov iz Viteza, bivši nogometaš radi u Hajduku kao team manager

“Do suradnje Hajduka i mene došlo je tako, što sam jednoga popodneva sjedeći za računarom vidio da je HNK Hajduk raspisao natječaj za sportskog administratora kluba; otvorio sam, pogledao uvjete koji se traže, prijavio se i poslao na adresu kluba. Nekoliko dana poslije zazvonio je mobitel, te sam pozvan na intervju u klub. Stigao sam u Split, odradio intervju ispred komisije koja je bila zadužena ispred kluba te mi je rečeno da će mi se ubrzo javiti dok obave razgovor s ostalim kandidatima. Nakon nekoliko dana čekanja, ponovno je zazvonio telefon, s druge strane je bio tadašnji sportski direktor Saša Bjelanović koji mi je rekao „čestitam Stjepane primljen si, dobrodošao u najveći hrvatski nogometni klub, dobrodošao u Hajduk“. Tako sam sredinom trećeg mjeseca počeo raditi kao sportski administrator u HNK Hajduk, a kasnije mi je ponuđeno mjesto team managera B momčadi što sam prihvatio. Team Manager je osoba koja je zadužena za sve što se događa oko tima, organizacija putovanja, treninga, registracije, organizacija utakmica, brine o potrebama igrača i trenera…”

“Da, pratim nogomet u BiH. BiH je poznata po izuzetno nadarenim i talentiranim mladim igračima, a što se tiče tko bi zadovoljio u Hajduku i kojega bi igrača izdvojio, to prepuštam našim skautima koji izuzetno dobro prate i kontroliraju igrače u Bosni i Hercegovini.”

“Početkom 10. mj, voditelj Akademije Hajduk, Boro Primorac, zamjenik voditelja Andro Fistonić i ja bili smo u Središnjoj Bosni, te u Kiseljaku razgovarali o mogućnosti organizacije kampa za mlađe uzraste. Trenutno još uvijek razgovaramo o tome pitanju te ćemo uskoro imati konačnu odluku po pitanju istoga.”

“Vitez diše za Hajduk?? To je pitanje i odgovor. Da, Vitez diše za Hajduk. Svi znamo koliko se Hajduk voli u našem kraju. Neka, lijepo je to, pogotovo zahvaljujući klubu navijača Torcida Vitez koja radi odličan posao, a to zna i Hajduk. Često pričam s kolegama s posla o tome kako Vitez i Središnja Bosna žive Hajduk, te im pokažem fotografije zgrade u Vitezu koja je obojana u Hajduk, fotografije sa street balla u organizaciji Torcide Vitez…”

“Što se tiče planova u nogometu, moji planovi su trenutno vezani samo i isključivo za Hajduk. Klub nam je obezbjedio najbolje uvijete za rad, te mogućnost dodatnog educiranja i usavršavanja za poslove koje obavljamo, te se shodno tome i sam dodatno educiram i svakodnevno radim na sebi. Radim ono što volim, ljudi u klubu su me odlično prihvatli, učim od jednog od najboljih trenera s ovih prostora, gospodina Bore Primorca, koji je 23 godine radio u Arsenalu kao prvi pomoćnik velikom Arsenu Wengeru. Dijeliti ured s gospodinom Primorcem za mene je velika čast, privilegija i obaveza.”

Stjepan Badrov dugo vremena bio je dio NK Viteza, isprva kao igrač prvog tima, a kasnije i kao tajnik kluba. Svojim trudom i radom dao je veliki doprinost viteškom klubu, a svaki trud se na kraju mora isplatiti.

Ekipa Radio Viteza želi Stjepanu puno sreće i uspjeha u budućnosti.

Hajdučke vijesti / Radio Vitez

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend