Sport

Sretan rođendan, NK Rijeka Kolibrići!

NK Rijeka Kolibrići danas slavi deset godina svog uspješnog djelovanja. Za večeras je zakazano veliko rođendansko slavlje svih njihovih mališana i trenera s pregršt iznenađenja.

U deset godina postojanja NK Rijeka Kolibrići postali su prepoznatljiv brand kada je u pitanju dječji nogomet u BiH pa i šire.

Kroz njihovu školu nogometa je prošlo više od 1200 mališana od kojih su neki već napravili značajne korake u svojim nogometnim karijerama.

Kolibrići su sudjelovali na više od 300 turnira širom BiH i Hrvatske, na kojima su ostvarili brojne uspjehe te u vitrine Kluba donijeli 108 trofeja i isto toliko medalja različitog sjaja.

U deset godina postojanja selekcije Kolibrića su u više navrata odmjerile snage s velikanima bh. i hrvatskog nogometa, te čak nekoliko puta i slavili protiv njih.

Svakako da će i u budućnosti ova škola nogometa nastaviti istim tempom te u organizacijskom i svakom drugom smislu pokušati podići za stepenicu više kako bi mališanima osigurali što bolje uvjete za razvoj i napredak.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend