Lokalne vijesti

Srednja škola Vitez organizira online nastavu

Srednja škola “Vitez” obavještava sve svoje učenike i roditelje da sukladno instrukciji Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa ŽSB od 16.3.2020.godine kreće reducirana nastava putem informacijsko-komunikacijskih tehnologija.


Naime, organizirat će se online nastava, a za detaljne informacije učenike će obavijestiti njihov razrednik i predmetni profesori koji će putem Google učionice, Viber ili Whatsapp grupa, učenicima slati materijale za učenje onog dijela gradiva koje se može realizirati kod kuće.

 Gradivo će biti reducirano, a sadržaji prilagođeni izvođenju.


Molimo sve naše učenike da svojim odgovornim pristupom pruže potporu svojim profesoricama i profesorima u realizaciji ovog, za sve nas novog, oblika nastave kako bismo zajednički prebrodili tešku novonastalu situaciju.


Učenici će najprije stupiti u kontakt sa razrednicima koji će im dati daljnje upite. A za sve dodatne informacije možete telefonski kontaktirati Upravu škole.


Apeliramo svim svojim učenicima da se pridržavaju svih zdravstvenih uputa i mjera, da se čuvaju i ostanu zdravo- stoji u obavijesti SŠ Vitez.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend