Sport

Sramotno: De Rossi rasistički vrijeđao Marija Mandžukića

De Rossi nije stavio ruku preko usta. Reći ću mu da to napravi sljedeći put, rekao je trener Rome nakon što je njegov igrač Mandžukiću poručio da je g**** cigansko.

Juventus je srušio Romu za 11. prvenstvenu pobjedu u nizu.

No nakon utakmice talijanski mediji bruje o sramotnom rasističkom ispadu Rominog nogometaša Danielea de Rossija prema našem Mariju Mandžukiću.

De Rossi je već u 9. minuti udario Mandžukića bez lopte i dobio je žuti karton. To je bio tek uvod. Nastavio se sukob dvojice igrača, a vrhunac je bio u 30. minuti. Mandžukić je išao prema lopti, Luca Banti dosudio je igranje rukom. Naš igrač se pobunio, a De Rossi se okrenuo prema njemu i rekao mu:

– G**** cigansko!

Za još veću sramotu pobrinuo se trener Rome Luciano Spalleti. Nije osudio rasističko vrijeđanje, već je stao u obranu De Rossija.

– De Rossi nije stavio ruku preko usta. Reći ću mu da to napravi sljedeći put. Mandžukić je vrijeđao naše igrače cijelu utakmicu – rekao je Spalletti.

Juventusov trener Massimiliano Allegri smiruje stvar.

– Ne znam što je De Rossi rekao Mandžukiću niti što je Mandžukić rekao De Rossiju. No igrači često pričaju tijekom utakmica – rekao je Allegri.

Juventus je slavio golom Dybale i bacio je Romu u novu krizu. Nije se proslavio ni sudac Luca Banti, koji Juventusu nije sudio čisti penal nakon što je Miralem Pjanić igrao rukom u svom šesnaestercu. No pravda je zadovoljena nakon gola Dybale.

Izvor: 24sata.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend