Sport

SPORT: Tatami za karate klub Ipon Vitez

Sjajne vijesti! Živimo u državi u kojoj sistem ne fukncionira baš najbolje, ulaganje u sport je od prioritetne važnosti za gotovo sve razvijene države, te ključ zdravlja mladih na kojima ostaje svijet!

Međutim, naša Općina Vitez je primjer drugim općinama u našoj državi kako bi trebalo da se ulaže u sport, te u jačanje odnosa lokalnih vlasti i stanovništva. Naime, KK “Ipon” Vitez je u saradnji sa Općinom Vitez svojim članovima u sekciji Preočica omogućio 72 kvadrata tatamija za treniranje.

 Naši članovi su trenirali u patikama i u jako teškim uvjetima, dok su na svim karate natjecanjima postavljeni navedeni tatamiji i borbe se vrše isključivo na njima.

 Naši članovi su prilikom odlazaka na turnire imali problem adaptacije, ali i na treninzima smo imali velike probleme, jer trenirati u patikama je jako teško.

 Uprkos svemu, naši članovi su sa svih turnira dolazili sretni, iz razloga što su donosili brojne medalje i redovno su osvjetljavali obraz Općine Vitez!

 Shodno tome možemo reći da su i više nego zaslužili dobiti priliku da se dokažu, kako u našoj Općini, tako i u cijeloj državi!

Članovi KK Ipon se trenutno spremaju za pionirsko državno prvenstvo koje će biti u maju, a osvajanje na tom turniru medalje znači automatski biti član reprezentacije BiH, te braniti boje iste na Balkanskom prvenstvu!

Prije toga održati ćemo, opet u suradnji sa Općinom Vitez 08.02.2020. godine u Preočici klupski turnir za sve članove iz sekcije Preočica i Vitez, te uz niz iznenađenja i svečanosti obilježiti prvu godišnjicu kluba–rekli su iz KK Ipon Vitez !

Itekako sjajna vijest u nizu crnih i negativnih informacija sa kojima se susrećemo nažalost danas.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend