Glazbene vijesti

Split nova koncertna postaja na fenomenalnoj turneji Tonyja Cetinskog!

Petak 29.04.2016. podcrtajte na svojim kalendarima jer jedinstveni glazbeni velemajstor Tony Cetinski stiže u Split.

Spaladium Arena nova je koncertna postaja veličanstvene Tonyjeve turneje u sklopu koje će jedna od najsjajnijih zvijezda nastupiti u najvećim regionalnim dvoranama.

Tonyjeva glazbena karavana kreće 05.03. koncertom u beogradskoj Kombank Areni, a 72 sata kasnije 08.03. na Dan žena stiže u Arenu Zagreb.

Nakon Zagreba u subotu 12.03. Tony će zapjevati u dvorani Gradski vrt u Osijeku, dok će 17.04. koncert održati u dvorani Spens u Novom Sadu. Split i Spaladium Arena, kako smo već spomenuli, na rasporedu su 29.04..

05.03. Beograd, Kombank Arena

08.03. Zagreb, Arena

12.03. Osijek, dvorana Gradski vrt

17.04. Novi Sad, dvorana Spens

29.04. Split, Spaladium Arena

Kako su Tonyjevi koncerti glazbeni događaj za sve generacije za koji se uvijek traži karta više, na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu za jedan od koncerata. Ulaznice za sve nastupe Tonyjeve turneje potražite putem sustava Eventim.

Za koncert u Osijeku ulaznice možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima Osijek: Dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line, Hotel Waldinger, Lounge bar Waldinger – Portanova, OK Tours – Trg slobode 7; Vukovar: Hotel Lav; Baranja: TZ Bilje – K. Zvonimira 10; Donji Miholjac: Turistička zajednica; Našice: Hotel Park; Đakovo: Restoran Sorisso – Korzo; Vinkovci: Garni hotel Cibalia

Naglasimo još jednom i humanitarni aspekt nastupa u Zagrebu i Beogradu. Naime, jedan euro od svake kupljene ulaznice za zagrebački i beogradski koncert biti će doniran u fond Međunarodne organizacije Europa Donna, koja se brine o ženama oboljelima od raka dojke.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend