Sport

Soldić vrlo brzo na novom teškom testu u Walesu!

Jedan od najvećih regionalnih MMA potencijala te FFC i Superior FC prvak u velter kategoriji, Roberto Soldić, ispred sebe ima velik test 14. listopada na Cage Warriords 87 piredbi koja se održava u Walesu.
Soldića će u dvoboju velter kategorije čekati iskusni domaći borac Lewis Long. “The Foot”, kako nazivaju Longa, u profesionalnoj karijeri ima 15 pobjeda i samo četiri poraza, a već dugi niz godina se natječe upravo u Cage Warriors promociji gdje ima mnogo uspjeha. U posljednjem nastupu je tako, upravo u Cage Warriors kavezu, svladao bivšeg UFC-ovca Che Millsa.

Od 15. profesionalnih pobjeda, Long je do njih 8 stigao prisiljavanjem na predaju, a još tri slavlja je ubilježio nokautima.
Soldića smo prije samo nekoliko dana, 16. rujna, vidjeli u akciji u Superior FC-u gdje je uspješno obranio pojas prvaka u velter kategoriji. Na Superior FC-u 18 je svladao Deza Parkera tehničkim nokautom u 1. rundi. To mu je ujedno bila i peta uzastopna pobjeda, a ukupni profesionalni “score” mu se popeo na impresivnih 11-2.

fightsite.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend