Lokalne vijesti

Snijeg zatrpao Vitez (foto)

Zimska služba za nadzor općine Vitez od ranih jutarnjih sati je na terenu i u koordinaciji s komunalnim poduzećem ‘Vitkom’ intezivno radi na račičavanju gradskih i prigradskih ulica, te seoskih putova.
Iz ove službe su apelirali na građane općine Vitez da se organiziraju i uklone snijeg ispred zgrada u kojima stanuju, kako bi se moglo obaviti ponovno čićenje prometnica, te uspostaviti normalna prometna komunikacija.

“Zbog velikih oborina tijekom proteklih dana  i noći naše ekipe rade danonoćno. Čistimo oko 100 kilometara prometnica, a sve prometnice su uglavnom prohodne, ostalo je još nekoliko naselja gdje naše službe čiste snijeg, a tijekom dana ćemo još jednom proći kroz sva naselja. Građane molim za malo strpljenja, a sve vlasnike strojeva, utovarivača, grtalica i ostalih da pripomognu u čićenju. Raduje me da su to neki već i učinili. Svi koji voze obvezno bi trebali imati zimsku opremu”, izjavio je Dragan Grabovac koordinator zimske službe za nadzor općine Vitez.

Zimska služba za nadzor općine Vitez koordinira aktivnosti s općinskim načelnikom i službom za civilnu zaštitu općine Vitez, a ukoliko padavine nasteve jednakim intenzitetom razmislit će se o proglašenju elementarne nepogode, odnosno vanrednog stanja.
(vitez.info)

 

 

{gallery}vijesti/snijeg_vitez{/gallery}

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend