Vijesti iz BiH

SLUŽBENO: Dr. Zelenika kandidatkinja za predsjednicu HDZ 1990

Članstvo HDZ-a 1990 će na Izbornom saboru, zakazanom za 7. svibanj, birati novo rukovodstvo stranke.

Dr. Diana Zelenika je u srijedu,  20. travnja, podnijela kandidaturu Izbornom povjerenstvu HDZ-a 1990 za predsjednicu stranke.

„Cijeli svoj život podredila sam čovjeku i nesebično se trudim biti mu na usluzi, izliječiti ga, podići mu kvalitetu života i produžiti životni vijek“, kaže dr. Zelenika te dodaje kako je upravo HDZ 1990 nastao kao lijek i odgovor na naglašenu bolest demokracije i evidentan izostanak zaštite nacionalnih interesa Hrvata u BiH.

„Stranka je veliki organizam, koji nailazi na brojne poteškoće i probleme, a uzročnici su i vanjski i unutarnji“, medicinskim žargonom pojašnjava dr. Zelenika, koja je uvjerena kako će na osnovu bogatog profesionalnog i političkog iskustva, povesti HDZ 1990 i hrvatski narod u bolje sutra.

„Poslije 25 godina uspješne karijere liječnice i deset godina zapaženog političkog staža, osjećam se iskusnom, spremnom i sposobnom,  odrediti pravu dijagnozu, provesti odgovarajuću terapiju i povesti našu „Devedesetku“ u bolji život“, zaključila je dr. Diana Zelenika, kandidatkinja za predsjednicu HDZ-a 1990.

Ovo je prva službena kandidatura za čelnu poziciju HDZ-a 1990, a kandidacijski postupak je otvoren do 25. travnja.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend