Škola nogometa Romari viceprvaci DFA LIGE BIH

Dječaci iz škole nogometa Romari, uzrast 2006. godište, postali su viceprvaci Bosne i Hercegovine na završnici DFA LIGE BIH u Sarajevu. Dječaci su prepuni pozitivnih dojmova unatoč hladnom i kišovitom vremenu koje ih je pratilo na ovoj završnici.
Na završnici DFA LIGE BIH sudjelovalo je 2.000 dječaka ili 200 timova koji su u 5 regija BiH protekla tri mjeseca nastojali izboriti sudjelovanje u ovoj završnici. Ovo je prvi ovakav projekat u državi za prednatjecateljske uzraste. Važno je naglasiti kako je partner natjecanja bio i Nogometni Savez BiH.
U borbi za 1. mjesto vitežani su izgubili od jakog FK Sarajeva a do finalnog susreta redali su pobjede nad Zrinjskim, Spartakom i Leotarom.
Sve pohvale organizatorima na ideji i realizaciji projekta koji je uključio generacije koje nisu pokrivene službenim natjecanjem N/FSBiH sve do sad. Ovaj vrhunski rezultat naše Škole pokazuje da je naš put ispravan i da budućnost viteškog nogometa nije upitna. Čestitam svim ekipama koje su sudjelovale u ovom projektu i nadam se da će regija Srednja Bosna i sljedeće godine biti dio DFA Mini Lige kazao je za portal vitez.info Bojan Rajković vlasnik škole nogometa Romari.
Čestitke naravno idu i dječacima iz NK Viteza koji su također izborili natjecanje u ovoj završnici što je doista veliki uspjeh.