Vijesti iz BiH

Ski sezona na Bjelašnici produžena do kraja travnja

Ski sezona na Bjelašnici produžena do kraja mjeseca travnja.

Iz “KJP ZOI’84“ OCS najavljuju da se ski sezona produžava do kraja 30. 4., jer su se stekli svi uvjeti za kontinuiran rad. Iako je nakon planiranog završetka 31. 3. najavljeno produženje u trajanju od 15 dana, sada posebno ističu da je ovo najduža sezona od 1989. godine te da mogu obradovati posjetitelje da će još moći aktivno skijati.

Trenutno radnici ovog kantonalnog poduzeća rade na pripremanju staza kako bi na vrhu Bjelašnice omogućili skijanje i početkom svibnja. Time bi bili jedino skijalište u regiji koje može imati zasnježene staze u ovom periodu na 1800 nv.

Sjajnim uvjetima za trening, idealno pripremljenim stazama i svim mogućnostima koje nudi Bjelašnica, bili su pozitivno iznenađeni i ski klubovi iz Hrvatske, koji su za svoje trenažne aktivnosti iskoristili posjet ovoj olimpijskoj planini.

Najavljujemo da se, u skladu s navedenim aktivnostima, produžavaju i sezonske karte do 30. 4. Izmijenjeno je i radno vrijeme skijališta na Bjelašnici. Sada će biti otvoreno od četvrtka do nedjelje, od 8 do 15 sati.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend