Lokalne vijesti

Siniša Skenderija osvojio prvu nagradu na temu Pejzaž

Hrvatsko planinarsko društvo Mosor već 15 godina organizira natječaj za najbolju planinarsku fotografiju. Ove godine na natječaju je sudjelovalo 75 autora iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije i primljeno je 738 fotografija.

Na izložbi su sudjelovali članovi Foto kluba FOT Travnik, Gordana Skenderija, Mirsad Mujanović, Nihad Arnautović i Siniša Skenderija.

Komisija u sastavu Pero Dragičević (profesor likovne umjetnosti i poznati splitski fotograf), Andrea Musa (akademska slikarica, planinarka i članica HPD Mosor) i Josip Ostojić (tajnik Fotokluba Split, fotograf i član HPD Mosor) izabrala je 43 fotografije od 30 autora, a najbolje je nagradila. Otvaranje izložbe izabranih fotografija po naslovom “Iznad oblaka” bit će u utorak, 24.11.2015. u Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5. u 20 sati a ista će biti postavljena od 24.11. do 9.12.2015.

Svake godine zbog ograničenog broja fotografija koje se mogu postaviti u Foto klubu Split, organizatori nisu u mogućnosti izložiti sve fotografije koje zaslužuju biti izložene. Zato već godinama uz glavnu izložbu postavljaju i izložbu fotografija u prostorijama društva.

(vitez.info)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend