Pjesme

Singl “Premija” Maje Šuput za seriju “Zlatni dvori”

“Premija” je novi singl Maje Šuput snimljen za seriju “Zlatni dvori”. Autori ove pjesme su Boris Đurđević koji potpisuje glazbu i aranžman te Valerija Đurđević koja je napisala tekst.

“Kada me ovo ljeto Tomo In der Mühlen kontaktirao bih li snimila pjesmu koja će se izvoditi u seriji Zlatni dvori, mislila sam da će biti samo za potrebe serije. Nedugo zatim pjesmu sam premijerno otpjevala u živo u IN Magazinu Nove TV i od tada su počeli pristizati mailovi i poruke, interes za pjesmu dolazio je sa svih strana. Ljudi su me po cesti zaustavljali i pitali gdje je mogu pronaći i poslušati. Po broju upita shvatila sam da se svima pjesma svidjela i da moram snimiti video”, objasnila je Maja.

Snimanje videa odvijalo se na pravom setu serije “Zlatni dvori” s glumačkom ekipom iz serije koja je ovoga puta glumila pod redateljskom palicom Darka Drinovca te je posebnom pričom prolazila kroz setove, dok se Maja ispreplitala kroz njihove međusobne igre i odnose.

“Meni je ovo bilo najjednostavnije snimanje ikada, a zbog glumaca Matka Knešaureka, Katarine Baban, Petre Kraljev i Luje Kunčevića osjećala sam se i ja kao glumica. Sada se konačno mogu pohvaliti da sam imala pravi glumački odred na snimanju i da će moj video zbog svega navedenog biti prava premija”, poručuje Maja.

Uz prethodne singlove “Femme fatale” i “Ne lomi mi srce”, “Premija” je još jedan u nizu Majinih uspješnih singlova objavljenih nakon izlaska njenog aktulanog albuma “Showgirl”.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend