Vijesti iz BiH

“SIJEVALI” NOŽEVI U ZENIČKOJ ARENI: Dvojica mladića povrijeđena u obračunu u WC-u

U centru Zenice jučer je u poslijepodnevnim satima došlo do sukoba između dvojice mladića, a potom i obračuna noževima, nakon čega su obojica zbog ozljeda završila u zeničkoj Županijskoj bolnici.

Okršaj mladića policiji je prijavljen oko 17:15 sati, a sve se odvijalo u WC-u sportske dvorane Arena. Kako neslužbeno saznaje Faktor, mladići su se najprije pozvađali, a potom su noževima napali jedan drugog.

Tom prilikom je 18-godišnji H. A. iz Zenice ranjen u ruku, dok je njegov 21-godišnji sugrađanin B. H. zadobio ozljede u predjelu trbuha. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Zenica, kako bi im se ukazala liječnička pomoć.

Doktori su tom prilikom konstatirali da je A. H. zadobio lakše tjelesne ozljede, te je otpušten iz bolnice i priveden u policijske prostorije radi kriminalističke obrade.

Međutim, drugi sudionik B. H. zadobio je teške ozljede i zadržan je u bolnici na daljem liječenju, ali nije životno ugrožen.

Očevid na mjestu događaja obavili su zenički policajci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Zenici.

/HMS/

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend