Lokalne vijesti

Sestre Služavke Maloga Isusa organiziraju humanitarnu izložbu

Misijska humanitarna izložba pod geslom „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“ održat će se od 16. do 20. listopada 2021. u „Kući Navještenja“ u Gromiljaku, u organizaciji sestara Služavki Maloga Isusa Sarajevske provincije i članova Društva Prijatelja Maloga Isusa.

Otvorenje izložbe bit će u subotu, 16. listopada, u 14.30 sati, a izložbu će te moći posjetiti u navedenim danima od 9 do 17 sati.

Na izložbi ćete moći kupiti prigodne poklone za svoje najbliže u obitelji i za svoje prijatelje. Između prigodnih darova naći ćete i proizvode izrađene u samostanima sestara Služavki Maloga Isusa i iz radionica Prijatelja Maloga Isusa.

Kupnjom jednog ili više artikala pomoći ćete misijsko djelovanje sestara Služavki Maloga Isusa koje već 7 godina djeluju u jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu, a to je Haiti. Zemlju koju je 14. kolovoza ove godine pogodio strašni zemljotres magnitude 7,2. Ostavio iza sebe veliki broj ljudskih žrtava, ranjenih osoba, porušenih obiteljskih skromnih domova, crkava, škola i mnogih drugih objekata na jugu te već i onako siromašne zemlje.

Već unaprijed zahvaljujemo svima koji će posjetom Misijske izložbe u Kući Navještenja podijeliti dar srca s onima kojima je to najpotrebnije u ovom vremenu. Daruj ga kako bi bilo sretno, jer srce daje život. Samo „Zajedno možemo učiniti mnogo za Haiti“. Pridružite se ovoj našoj želji i učinimo svijet ljepšim i sretnijim.

Svojim posjetom i darom srca postat ćete važan kamenčić u realizaciji ovog misijskog projekta sestara Služavki Maloga Isusa i Prijatelja Maloga Isusa za Haiti.

Dobro nam Došli!

Svoj dar za misije možete uplatiti i na broj žiro računa s naznakom Misije – Haiti:

Naslov:

Provincija Bezgrješnog začeća BDM
Družba sestara Služavki Maloga Isusa
Bjelave 54
71000 SARAJEVO

INTEZA SAN PAOLO – SARAJEVO
OBALA KULINA BANA 9 A
SARAJEVO
Račun:
154-921-20020348-90
SWIFT: UPBKBA22
IBAN: BA391549212002034890

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend