Sergej Ćetković uoči koncerta u Vitezu poručio: Moja ekipa će se viteški potruditi

Jedan od najpopularnijih pjevača regije Sergej Ćetković održat će 27.12.2023.koncert u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, a za koncert vlada veliko interesovanje publike.

Devet dana pred koncert Sergej Ćetković dao je intervju za portal Centralna.ba, a s nestrpljenjem čeka dolazak u Vitez i izlazak na stage..

Centralna.ba: Kako se osjećate povodom nadolazećeg koncerta u Vitezu? Jesu li vam emocije posebne zbog nastupa u ovom gradiću u srcu BiH?

– Uvijek su mi emocije pomiješane pred svaki novi koncert. Uzbuđenje, radost, iščekvivanje, malo treme, velika odgovornost, pozitivna energija… Tako je i ovog puta. Vjerujem da će koncert biti sjajan i da će publika biti zadovoljna.Moja ekipa i ja ćemo se viteški potruditi da svima koji budu došli priredimo večer za pamćenje.

Centralna.ba: Koji će biti glavni elementi ili iznenađenja vašeg koncertnog nastupa koji će oduševiti vašu vjernu publiku?

– Nikad o tome ne govorim unaprijed. Iako je organizacija kao i uvijek na vrhunski profesionalnom nivou, volim da u toku koncerta pustim publiku da u nekim momentima povede priču i ja se sa svojim bendom samo prepustim da me njihova energija vodi.Dozvolim da i mene publika iznenadi. A onda uzvratim na svoj način koji uvijek u zavisnosti od trenutka bude drugačiji. Ne treba sve otkrivati.

Centralna.ba: Kako ste se pripremali za ovaj koncert? Postoje li posebne pripreme ili rituali koje obavljate prije nastupa?

– Trudim se da budem okružen dragim ljudima, dobrom energijom…Onda sve to ponesem na scenu, a publika samo pojača te emocije i tada kreće ta razmjena koja svaki koncert učini posebnim. Nadam se da će i u Vitezu biti tako.

Centralna.ba: Imate li poruku ili posebnu poruku za vaše obožavatelje u Vitezu i šire?

– Moja poruka je moja muzika i ono o čemu pjevam svih ovih godina , a to je ljubav. Svima želim dobro zdravlje, mira, ljubavi ,radosti i što više momenata u životu koji će ih učiniti srećnim.

Centralna.ba: Kako koncerti, posebno nakon razdoblja ograničenja zbog pandemije, utječu na vašu umjetnost i interakciju s publikom?

– Sve se, hvala Bogu, vratilo u normalu i nadam se da nam se više nikada ništa slično neće dogoditi. Imam utisak da sam sa svojom publikom nadoknadio izgubljeno tokom tog perioda i da sada samo u još ljepšem raspoloženju idemo naprijed u nove pobjede, kazao je Sergej.

Ulaznice za koncert možete potražiti na platformi www.event.ba, ili na prodajnim mjestima caffe Tropico Vitez, SIM mobile GMS, caffe My place Travnik i caffe Venezia Novi Travnik.