Sport

Seniorska ekipa Škole košarke “Prvi koš” ove subote započinje natjecanje u A2 Ligi Sjever KS BiH

Bez puno galame i najave, koncentrirani na svoj rad seniorski sastav Škole košarke “Prvi koše” spremio se i još se uvijek uigrava, za njihovu drugu seniorsku sezonu, u kojoj ih očekuje sigurnih 16 utakmica u A2 Ligi Sjever KS BiH.

Oni koji su željeli, nastavili su s nama kroz zajedničko putovanje zvano seniorska košarka.Pripremni period, ali i onaj prije, obilježili su odlasci, ali i dolasci novih igrača. Seniorski sastav od prošle sezone napustilo je 10 momaka. Svima želimo puno uspjeha u novim košarkaškim sredinama i u daljnjim životnim planovima!”, poručili su iz ŠK “Prvi koš” Vitez.

Novaci u seniorskom pogonu ŠK “Prvi koš” Vitez za sezonu 2021./2022. su: Danis Šišić, Ismail Hodžić, Eldin Brkan, Eman Haskić, Jasmin Jubo, Amar Zolić i Emin Kahrić. Uz košarkaše koji su bili dio sastava u premijernoj seniorskoj sezoni ŠK “Prvi koš”, a to su kapetan Adni Gradaščević, zamjenik kapitena Saša Bertović, Ivan Šakić, Karlo Sučić, Ivan Turić i Krešimir Taraba, činit će ekipu koja će predstavljati ovaj mladi kolektiv u natjecanju.

Već za vikend, u nedjelju, u utakmici I. kola, domaćini su ekipi KK “Bosna” Kalesija, a utakmica je na rasporedu u 16,00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez.

“Vjerujemo da ćemo ove sezone napraviti korak više, a mladi igrači, dijelom iz vlastitog pogona, dijelom kao novi članovi seniorske ekipe, imat će priliku na najbolji mogući način prezentirati svoje košarkaško znanje. Vidimo se u dvorani”, kazali su iz Prvog koša.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend