Sport

Seniori Rukometne akademije “Vitez” natjecat će se u Ligi HB

Upravni odbor Rukometne akademije “Vitez”, nakon samo 10 mjeseci postojanja kluba, odlučio je pokrenuti seniorsku selekciju, koja će se natjecati u Ligi HB.

 

Ova odluka donesena je nakon što Rukometni savez SBK/KSB nije zaprimio dovoljno prijava za natjecanje u selekcijama 2000./2001. S obzirom da je upravo ova selekcija prošle sezone završila na 2. mjestu Lige SBK/KSB, Uprava je odlučila pokrenuti seniorsku selekciju koju će sačinjavati 90% mladići iz omladinskog pogona Rukometne akademije “Vitez”.

Uz ove mladiće, seniorskom pogonu će se pridružiti 2-3 nešto iskusnija rukometaša iz Viteza, kako naši mladi dečki ne bi pokleknuli pred, uglavnom, iskusnijim protivnicima u ovoj ligi.

Stručni stožer sačinjavat će glavni trener Bojan Štrbac, te trener vratara Danijel Papić.

Uz seniore, još četiri selekcije Akademije će igrati ligu, točnije ligu Rukometnog saveza SBK/KSB. U pitanju su muške selekcije 2002./2003., te 2006. i mlađi, kao i dvije ženske selekcije 2004./2005. i 2006. i mlađe.

Muške selekcije kao trener predvodi Bojan Štrbac, a ženske dvojac Marija Strukar-Matea Grebenar, dok je trener vratara u svim selekcijama Danijel Papić.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend