Svijet

‘Šef me vezao lancima kao psa pa me zaključao u kontejner…’

Kala tvrdi da je u kontejneru veličine 10 puta pet metara provela dva mjeseca. Tamo ju je zatvorio čovjek za kojeg je radila. Za njenim dečkom Carverom policija i dalje traga…

Kala Brown (30) nestala je u kolovozu, a američki policajci pronašli su je u četvrtak, vezanu lancima i zaključanu u metalnom kontejneru. Otkrili su je nakon što su čuli lupanje iz unutrašnjosti kontejnera na imanju njezinog šefa u Woodruffu, u Južnoj karolini.

– Bila je unutra, vezana poput psa, ali sreća da smo pronašli tu djevojku, to je Božji dar – rekao je šerif Chuck Wright.

Kala tvrdi da je u kontejneru veličine 10 puta pet metara provela posljednja dva mjeseca i da je redovito dobivala hranu, piše Daily Mail.

Traga se za njenim dečkom

Djevojka je u kolovozu nestala sa svojim dečkom Charliejem Carverom (32) za kojim se i dalje traga. Policija je njegov automobil također pronašla na imanju Todda Kohlheppa (45), registriranog seksualnog prijestupnika kojeg su hitili su ga i doveli na ispitivanje.

Kalu su odvezli u bolnicu. Djevojka je traumatizirana, ali osjeća se dobro. Policiji je navodno otkrila kako je najmanje četiri tijela spaljeno na imanju.

Šerif kaže da su pretragom Kohlheppovog imanja i kuće pronašli oružje i municiju.

– Pokušavamo utvrditi je li riječ o serijskom ubojici. Za to postoji mogućnost – kažu u policiji.

Otmičaru pomagala u čišćenju nekretnina

Kala Brown radila je za Kohlhepa koji je agent za prodaju nekretnina, a zaposlila se samo nekoliko tjedana prije nestanka. Šefu je pomagala u uređivanju i čišćenju nekretnina prije njihova stavljanja u prodaju.

– Pokušavamo shvatiti što se zaista dogodilo ovdje i za što ćemo Kohlheppa sve prijaviti. Sigurno ćemo ga teretiti za otmicu, a vidjet ćemo, možda i za ubojstvo i još neke stvari, izjavio je šerif.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend