Zanimljivosti

Savršeno kućno kino – Samsung predstavio trostruki laserski 4K projektor The Premiere

Kompanija Samsung Electronics je na nedavno održanoj virtuelnoj konferenciji Life Unstoppable najavila The Premiere – novi 4K Ultra Short Throw laserski projektor.

Zahvaljujući prikazivanju slike velikog formata, ovaj ultramoderni projektor korisnicima pruža doživljaj gledanja filmova kao u kinu iz udobnosti doma. The Premiere je novi vrhunski dodatak nagrađivanoj liniji lifestyle proizvoda, koji prevazilazi svako dosadašnje gledalačko iskustvo – i to bez ekrana.

Ovaj vrhunski projektor bit će dostupan u modelima LSP9T od 130 inča i LSP7T od 120 inča koji laserskim pogonom projektiraju sliku u 4K rezoluciji.[1]

The Premiere LSP9T je prvi u svijetu projektor s HDR10+ certifikatom, a opremljen je tehnologijom trostrukog lasera. Zahvaljujući ovoj inovativnoj tehnologiji, kreira revolucionarni kontrast detalja koji dolazi do izražaja u prijelazu iz svijetlih u tamne scene, a vrhunac osvijetljenosti ovog projektora doseže čak 2,800 ANSI lumena. The Premiere je prvi projektor ove vrste što dokazuje i Filmmaker Mode – jedinstvena opcija putem koje korisnici mogu uživati u filmovima upravo na način na koji su redatelji to zamislili. Ovaj pametni uređaj opremljen je i Samsung Smart TV platformom, koja nudi streaming video aplikaciju za multimedijalni sadržaj, kao i opcije mobilne konektivnosti, poput Tap View i Image mirroring.

The Premiere dolazi s kompaktnim dizajnom koji štedi prostor, a savršeno se uklapa u mnoštvo različitih enterijera. Budući je riječ o ultra-short-throw projektoru, The Premiere je moguće postaviti gotovo skroz do zida, uz jednostavnu instalaciju. Vrhunski doživljaj kao u kinu jamči moćno ozvučenje koje se sastoji od ugrađenih vufera i Acoustic Beam surround sustava, što eliminira potrebu za dodatnim ozvučenjem u manjim prostorima.

„Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, svakodnevni život korisnika se znatno promijenio, budući su više vremena nego ikada prije provodili kod kuće. Televizor je ponovno postao centar zabave, fitness partner, suradnik i izvor vijesti. Stoga,The Premiere potpuno redefinira iskustvo kućnog kina, zahvaljujući potpuno novom, kompaktnom dizajnu, 4K kvaliteti slike i moćnom zvuku za manje prostore,” izjavio je Jongsuk Chu, izvršni potpredsjednik odjeljenja za vizualne prikaze kompanije Samsung Electronics.

Samsung je svoju liniju lifestyle proizvoda prvi put pokrenuo 2016. godine, televizorom The Serif, a od tada ga je proširio na višestruko nagrađivanu liniju televizora The Frame, The Sero i The Terrace.

#####

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Svojim idejama i tehnologijom Samsung inspirira svijet i oblikuje budućnost. Kompanija postavlja standarde u oblasti TV aparata, smartphonea, nosivih uređaja, tableta i digitalnih kućnih uređaja, mrežnih i LSI sistema, memorije i LED tehnologija. Za dodatne informacije i vijesti, posjetite news.samsung.com.


[1]The Premiere će biti dostupan krajem 2020. godine, počevši od SAD, Europe, Koreje i drugih regija.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend