Pjesme

Sassja predstavila još jedan singl prigodnog naziva “PMS”

Nakon četiri singla s albuma „Taktički praktično“ , od kojih „Clash“ i „Etikete“ zajedno broje preko 2 milijuna pogleda na YouTube-u, Sassja predstavlja i peti službeni singl jednostavnog naziva – „PMS“.

U subotu 5.ožujka, briljirala je kao gošća na velikom koncertu Elementala u Domu sportova, a za nešto više od dva mjeseca, Sassja se vraća u Zagreb gdje će 12. svibnja održati svoj samostalni koncert u Vintage Industrial Baru. Više informacija o koncertu u Vintageu donosimo uskoro.

Spot za „PMS“ u Zagrebu i Zaprešiću snimao je Filip Filković Philatz koji iza sebe ima suradnje s Edom Maajkom, Gibonnijem, Urbanom, Vatrom…

„Većina spota snimala se cijelu noć u jednom zagrebačkom lokalu, doslovno smo navečer zatvorili kafić i ujutro ga otvorili. Čini mi se kao da je noć je prošla u sekundi, jer smo se svi super družili i zabavili. Baš smo se igrali na setu, a to po meni i je pravi kreativni rad. Spot je zaseban od pjesme i treba biti zasebna igra šminkanja i poziranja. Do sada sam prilično mrzila snimanje spotova, ali ovaj put je baš bila uživancija i mislim da se to jako vidi u konačnom produktu. Cijela ekipa je bila fantastična, što od redatelja, statista, vizažista, svi su bili jako profesionalni i dali su sve od sve od sebe da spot na kraju ispadne točno onako kako smo ga zamislili. Vjerujem da ću još čuda napraviti s ovim timom. PMS će neki shvatiti kao običnu estrogensku zafrkanciju, drugi će možda pronaći neke feminističke stavove, a treći kao kritiku društva u kojem živimo. Ja sam žena, često mi i estrogen i progesteron ne daju mira i naravno da ću iz takve svoje perspektive baciti kritiku na društvo. Trudim se barem u pjesmama zaobići depresiju i patetiku pa tako i ova stvar ima komično-ironični prizvuk.“ – izjavila je Sassja.

Izvor: menart.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend