Pjesme

Sandi Cenov zbog njenog osmijeha je izgubljen slučaj!

Kako je nedavno i najavio, Sandi Cenov nakon ljetne turneje odmoran i prepun inspiracije vratio se najvećoj ljubavi, glazbi, pjesmama i radu u studiju.

Rezultat svega je pred vama, a novi singl nosi naziv ‘Osmijeh’. Nepopravljivi romantičar i ovom se pjesmom drži dokazane činjenice, da i jedan mali osmijeh uljepšava dan. ‘U ovo današnje vrijeme, kada ljudi zabrinuti i tmurni plove po toj rijeci, koju nazivamo život, nečiji nam osmijeh itekako može poraviti dan. Njezin je osmijeh u mojoj najnovijoj pjesmi njezin najistaknutiji modni detalj, zbog kojega sam, kako i sama pjesma kaže – izgubljen slučaj.’, kazao je Sandi.

‘Osmijeh’ nam dolazi sa aktualnog albuma ‘Deseti’, te je ujedno autorska pjesma za koju Sandi potpisuje glazbu i tekst, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Miro Lesić Lesique.

Ovom se pjesmom Sandi na neki način osvrnu i na početke svoje glazbene karijere, ‘Ova je pjesma malo žešća od mog uobičajenog stila, ali baš sam htio da točno tako zvuči, jer je temom najsličnija vremenu novog vala, koji je svojedobno i bio okidač za moj početak bavljenja glazbom, pa onda neka i bude u tom nekom stilu. Mislim da bi ovako nekako zvučali bandovi mog djetinjstva (Film, Idoli, Azra), da su opstali.

‘Puno životne radosti i puno osmijeha, tokom cijelog dana želim vam uz pjesmu “Osmijeh”. Uživajte!‘.

Izvor: Hit Records

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend