Glazbene vijesti

Samo najizdržljiviji opstaju na koncertu ‘Tri kralja zabave’

Dražen Zečić, Mladen Grdović i Jasmin Stavros vraćaju se u varaždinsku Arenu na ‘mjesto zločina’ gdje su prije godinu i pol održali fantastičan koncert pred prepunom dvoranom. Bio je to koncert prepun pozitivne energije, zbornog pjevanja i nevjerojatne atmosfere koja je vladala već od prvog takta. Fanovi su dolazili iz Dalamacije, Istre, Slavonije, Mađarske, Austrije i Slovenije s izvješenim transparentima, pa je atmosfera u dvorani podsjećala na najbitnije nogometne utakmice!

‘Tri kralja zabave’ 23. travnja ponovit će maratonski koncert na kojem samo najizdržljiviji opstaju na nogama do kraja! Poznati po svojim energičnim nastupima, Zeko, Grdi i Staki znaju pjevati po pet sati u komadu stoga svojim fanovima, u šali, savjetuju da si ponesu i koji sendvič u slučaju da ogladne.

‘Ljubomorni ljudi’, ‘Dao bih sto Amerika’, ‘Dalmatinac sam’, ‘Evo mene, moji ljudi’, ‘Pokidat ću lance sve’, ‘Ima li nade za nas’ i još bezbroj hitova koje najrađe pjevamo na feštama, čekaju vas u Areni Varaždin, a ulaznice možete nabaviti već od četvrtka 24. ožujka i to na prodajnim mjestima: kiosci Tiska, sustav Eventim, Rock Art Cafe (Varaždin), Caffe Bar My Way (Varaždin), Bistro Time Out (Varaždin), Caffe bar Arcus (Čakovec), Caffe bar Paladin (Čakovec), Caffe bar Inn (Novi Marof), Peoples bar (Ludbreg), BP Petrol (Ivanec), Pizzeria Vuri (Mursko Središće), Domino bar (Palovec), City bar (Prelog).      

Tri kralja zabave već su napunila dvorane u Zagrebu, Varaždinu, Čakovcu, Zadru, Koprivnici, a u Sloveniji su nastupili u Ljubljani, Kopru i Novom Mestu, a interes za njihovim koncertima i dalje ne jenjava. Od samog prvog nastupa u Čakovcu prije dvije godine, Tri kralja zabave postali su apsolutni hit što pokazuje da je publika željna dobre zabavne glazbe na kojoj su odrasle mnoge generacije.

Stavros, Grdović i Zečić pojedinačno su istinski kraljevi dobrog provoda, a kad udruže snage na pozornici, izvrstan provod i duga rasplesana noć su zagarantirani!

‘Tri kralja zabave’ ponovno jašu. Možete li pratiti njihov tempo? Dokažite se u Varaždinu na tulumu godine!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend