Glazbene vijesti

“Samo moja stara zna” – nova hit pjesma kao poklon za blagdane

“Ovakve se pjesme pišu „same od sebe“. Možda će netko reći da je stil ovakav ili onakav, ali nisam o tome ni razmišljao, jednostavno smo je snimili za jedan dan. Vokal koji sam otpjevao prvi put je ostao i sve je što smo odsvirali bilo kao saliveno u ovoj pjesmi. Na snimanjima za spot je sve išto neuobičajeno glatko, bez ikakvih dosadnih problemčića, koje inače prate snimanje spotova. Interesantno je i to da sam prvu verziju pjesme snimio bez instrumenata i meni je bila sasvim ok. Ali kad sam pustio raji iz grupe, morao je svatko dati i dodati nešto u aranžman, tako da mi se sad ova nova verzija uvukla pod kožu.

U ovakvom vremenu i prostoru na kojem živimo i sviramo, trenutno nam je ova pjesma nešto najiskrenije što bismo mogli ponuditi, kao grupa i ja kao autor.

Na snimanju smo koristili moju prvu gitaru, koju sam davno kupio. To je neka poluelektrična gitara, koja je nekad bila svijetlo smeđa, pa mi je onda stari prelakirao u crvenu boju, po mojoj želji. Nisam je dugo vidio ni svirao. Skupljala je prašinu negdje na tavanu, i eto sad je prvi put u svom dugom životu odsvirala nešto u studiju, i to sami početak ove pjesme. U spotu je koristi Nero, koji je i klavirista, basista, a i izvrsno svira akustičnu gitaru”, kazao je o novoj pjesmi grupe Camino Verde Ado Iftić.

Spot za pjesmu su snimali u Bosni, Istri i u Turskoj kod prijatelja u gradu koji se zove Manavgat.

“Nadamo se da će se publici svidjeti nova pjesma grupe Camino Verde i da će poruka koju želimo poslati doći tamo gdje treba”, poručili su dečki iz grupe Camino Verde.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend