Glazbene vijesti

Sa Žerom i Crvenom jabukom pred punom kulom Kamerlengo zapjevao njihov fan Borna

Crvena jabuka nastupila je u punoj kuli Kamerlengo. Nizali su hitove puna tri sata, a u publici su bili njihovi fanovi svih generacija.

Crvena jabuka ove godine slavi 30 godina uspješne karijere koju su obilježile pjesme ‘Tamo gdje ljubav počinje’, ‘Tuga, ti i ja’, ‘Nekako s proljeća’, ‘Tvoga srca vrata’, ‘Bježi kišo s prozora’, ‘Volio bih da si tu’ i još mnoge. S njima je uglas pjevala cijela kula Kamerlengo, a i Sarajlijama je bilo drago što ponovno nastupaju pred trogirskom publikom.

– Uvijek se rado vraćam u Trogir i drago mi je da sam ovo ljeto već nastupao na festivalu Slavuji Kamerlenga Vinko Coce. Vinka sam mnogo  volio i uvijek je u mom srcu, kazao je Dražen Žerić Žera i dodao kako je trogirska kula Kamerlengo jedinstvena pozornica.

Koncert je bio poseban za jednog mladića, Bornu Kurolta, trogirsku Zvjezdicu, kojeg je Žera izveo na pozornicu te su zajedno otpjevali pjesmu ‘Ti znaš’. Publika je mladu trogirsku pjevačku nadu nagradila velikim pljeskom.

– Ovo mi je prvi puta da nastupam s bendom i moram priznati da sam oduševljen sa Žerom. Hvala mu što mi je omogućio da zajedno nastupimo, kazao je Borna i uputio zahvale i zamjeniku gradonačelnika Radovanu Sladi-Šiloviću koji je inicirao zajednički susret Zvijezde i Zvjezdice, Žere i Borne.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend