Pjesme

Rundekova “Barbara” dobila spot

Nakon odlične pjesme “Tamni jorgovan” iz radionice Darka Rundeka i njegove Ekipe, dolazi nam “Barbara“, njihov drugi singl.

Za “Barbaru” je snimljen i video spot u režiji Arona Kovačića u zagrebačkoj Kinoteci. U snimanju spota su sudjelovale Sanda, Ana, Sara i Barbara. Direktor fotografije je Aron Kovačić, šarfer Matija Mošet. Spot su montažirali Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvjete je Ljudevit Fistrić.

“Refren ‘Barbara, volim plesat sa tobom’ se pojavio u improvizaciji dok smo čekali da prestane kiša, pred nastup i više nas nije napuštao. Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim. U razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mjesto. ‘Barbaru’ smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja”, poručuje Darko.

U stvaranju nove pjesme sudjelovali su Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, a Darko Rundek svirao gitaru i pjevao. Tonski snimatelj je Zvonimir Domazet, a glazbeni producent Mario Domazet. (muzika.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend