Sport

Rukometaši i rukometašice Viteza u akciji ‘Zajedno za Davida’!

Prvenstvena utakmica 5. kola Prve rukometne lige BiH Jug između RK Vitez i RK Turbine iz Jablanice bila je prava sportska fešta koja je okupila više stotina posjetitelja u Sportskoj dvorani u Vitezu.

Sama utakmica završena je pobjedom domaćina 29:27, no ono po čemu će sigurno ostati upamćena je i humani karakter ovog sportskog događaja. Naime, priključujući se akciji „Zajedno za Davida”, koju su pokrenuli Udruga mladih “Enter” i portal vitez.info, rukometaši Viteza su donijeli odluku da se sav prihod od prodanih ulaznica na ovoj utakmici uplati u fond za pomoć malenom Davidu Tarabi. Sama akcija prodaje ulaznica prošla je više no uspješno, što pokazuje da naši sugrađani znaju, žele i mogu pomoći svima onima kojima je pomoć nužna. Akciji prikupljanja novčanih sredstava priključili su se i gostujući rukometaši iz Jablanice, koji su na putu prema Vitezu prikupili financijska sredstva i uplatili u fond za malenog Davida. Prije samog susreta, čelnici RK Viteza su Davidu poklonili člansku iskaznicu kluba, poželjevši mu što brže ozdravljenje. David je zajedno s roditeljima i mlađom sestrom pozorno pratio cijeli tijek rukometne utakmice. Sama utakmica protekla je u dominaciji domaćih igrača, naročito u prvom poluvremenu. Najefikasniji u redovima domaćina bili su Hrvoje Rajić i Ivan Pranjković, a svojim obranama iznova je briljirao domaći vratar Bruno Štrbac.

 

I rukometašice Viteza u akciji ‘Zajedno za Davida’!

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba “Pet plus Vitez” odigrale su proteklog vikenda prvenstvenu utakmicu protiv ŽRK “Bihać”. Susret je završen pobjedom gošći iz Bihaća rezultatom 29:26. Ova utakmica odigrana je u sklopu humanitarne akcije „Zajedno za Davida”, čime su rukometašice i rukometaši dali svoj doprinos ovoj hvale vrijednoj akciji.

(vitez.info)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend