Sport

Roberto Soldić u najvećem meču karijere napada novu titulu!

Hrvatski MMA borac priključio se velikoj KSW 60 priredbi koja se već ovoga mjeseca održava u Lodzu.

Aktualnog KSW-ovog prvaka u velter kategoriji Roberta Soldića čeka strašan, dosad najveći meč u njegovoj karijeri. 

“Svi znaju tko je sljedeći”, poručio je hrvatski borac nedugo nakon što je u studenom prošle godine jednom vrhunskom izvedbom zaustavio Michala Materlu. Nije tada trebalo previše mozgati, Robertov prelazak u srednju kategoriju bio je sam po sebi jasan korak prema borbi koja je već neko vrijeme bila njegova, ali i želja KSW-ovih čelnika. 

E sada se ta želja i ostvarila…

Prema informacijama do kojih je stigao Fight Site, Soldić (18-3) će u svom idućem nastupu napasti aktualnog KSW-ovog prvaka u srednjoj kategoriji i jednu od najvećih zvijezda europske MMA scene – Mameda Khalidova (35-7-2)!

‘RoboCop’ i proslavljeni poljski borac obračunat će se u Lodzu već ovoga mjeseca. Preciznije, 24. travnja na priredbi naziva KSW 60.

Osim novog pojasa i najveće pobjede u karijeri, Roberto će ovom prigodom loviti svoju već šestu uzastopnu pobjedu, odnosno prvu nakon ranije spomenutog dvoboja s Materlom.

Khalidov se, s druge strane, u akciju vraća nakon što je u listopadu prošle godine na jedan atraktivan način zaustavio Scotta Askhama i u njihovom revanšu od engleskog borca preoteo naslov prvaka u srednjoj kategoriji.

Kako smo saznali, borba Soldića i Khalidova predvodit će večer koja nam donosi čak tri meča za titulu. 

Uz Roberta i Mameda, u Lodzu će svoj teškaški pojas braniti Phil de Fries i to protiv KSW-ovog prvaka u poluteškoj i borca kojeg je već jednom svladao – Tomasza Narkuna.

Titulu, ali u lakoj kategoriji, branit će i Poljak Marian Ziółkowski kojeg ovog prigodom čeka sunarodnjak Maciej Kazieczko.

Iste večeri, podsjetimo, u kavezu nastupa i Aleksandar Ilić koji će povratak na pobjedničke staze loviti preko Tomasza Jakubieca.

(fightsite.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend