Sport

Roberto Soldić protiv Michala Materle u glavnoj borbi KSW 56 priredbe

KSW je objavio kako će Roberto Soldić i Michal Materla predvoditi KSW 56 priredbu idućeg mjeseca.

Službenom i točnom se potvrdila glasina koja je proteklih dana kružila MMA forumima i društvenim mrežama, a tiče se borbe između Roberta Soldića i Michala Materle. Danas je službeno potvrđeno kako će se ona održati i to u srednjoj kategoriji te će ponijeti status glavne borbe KSW 56 priredbe, koja se 14. studenog održava u Varšavi.

Time je potvrđeno kako Soldić u svojoj prvoj borbi nakon rujna prošle godine neće braniti titulu prvaka velter kategorije nego će se suprotstaviti jednoj od najvećih zvijezdi KSW-a, u borbi iz koje bi pobjednik mogao krenuti prema borbi za titulu do 84 kilograma protiv Mameda Khalidova.

Sve do prije par dana očekivalo se da će Robertov protivnik i ujedno izazivač biti Andrzej Grzebyk, bivši FEN prvak koji je oduševio u svom posljednjem nastupu, prvom u KSW-u. No, promocija je odlučila napraviti posebno vrstu spektakla. Soldić je trenutno u nizu od četiri pobjede, dok je u karijeri na 17 pobjeda i tri poraza.

Materla će nastupiti tek nešto više od mjesec dana nakon što je na KSW 55 priredbi savladao Aleksandra Ilića. Legenda KSW-a nastupit će u promociji po 25. put, a tražit će jubilarnu 30. pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri tijekom koje je upisao sedam poraza.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend