Lokalne vijesti

Nastavljena suradnja Sveučilišta/Univerziteta “Vitez” i poduzeća “Economic”

U vremenu kada mnogi mladi ljudi odlaze u inozemstvo kako bi stjecali radna iskustva, student Fakulteta poslovne ekonomije Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ Robert Jonjić svoja znanja i vještine, stečene dosadašnjim školovanjem, želi demonstrirati domaćim poslodavcima.

 

Naime, Robert je odnedavno zaposlenik firme Economic u Vitezu, s kojim Sveučilište VITEZ  od osnutka  njeguje dobru i uspješnu suradnju.

 

Prije angažmana u Economicu, radio sam za druge dvije privatne kompanije, ali svakako smatram da je ova prilika iskorak u mojoj poslovnoj karijeri. Oduševljen sam odnosima u kompaniji, organizacijom, načinom funkcioniranja Economica, radnom atmosferom, menadžmentom, kolegicama i kolegama te se nadam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano.     

Smatram da me je studiranje na Fakultetu poslovne ekonomije dobrim dijelom pripremilo za izazove na tržištu, s kojima se svakodnevno susrećem, te svakako svim kolegama s fakulteta preporučujem da, ukoliko im se ukaže, maksimalno iskoriste priliku za obavljanje ferijalne prakse“, poručio je Robert Jonjić.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend