Robbie Williams kreće na stadionsku turneju

Stadionska tuneja Take the Crown 2013. počinje u petak, 14. lipnja, u Dublinu na Aviva stadionu. Turneja obuhvaća 26 mjesta održavanja, među kojima se našao i zagrebački stadion Maksimir.

Robbie Williams i njegov tim odbrojavaju dane do početka turneje! Od prethodnog tjedna Robbie je svakodnevno na probama za nadolazeće i dugo očekivane koncerte.  S javnosti i svim svojim fanovima podijelio je fotografije i kratke videoisječke snimljene za vrijeme jedne od proba. Na taj način omogućio je da se na kratko zaviri u pripreme za turneju. Već na prvi pogled jasno je što publika može očekivati na koncertima. Velika produkcija i Robbiejeva energičnost obećavaju zaista spektakularan šou!

Robbie Williams dolazi u Zagreb 13. kolovoza! Do koncerta u Zagrebu ima još dva mjeseca. Najava koncerta odjeknula je medijima te rezultirala općim oduševljenjem fanova. Od samog početka prodaje ulaznica, interes za koncert je velik. U prodaji je još oko 12.000 ulaznica. Ulaznice za kategoriju Sjever gore su rasprodane. Budući da je zagrebački koncert jedini u regiji, ulaznice su tražene i u susjednim zemljama, a s približavanjem ljetnih datuma povećava se i interes turista iz udaljenijih zemalja poput Rusije i Velike Britanije. (tportal.hr)