Zanimljivosti

Radio Vitez vam dijeli ulaznice za filmove

Radio Vitez u suradnji s poduzećem Ekran i Kinom u Zenici osigurava vam besplatne ulaznice za kino projekcije najnovijih filsmkih hitova – Snjeguljice i lovca, te Prometeja (3D).

Za svaku projekciju dodojeljujemo 3×2 ulaznice. U nastavku pogledajte za koje termine i filmove se možete odlučiti:

 

FILMSKI TJEDAN     7.6.2012 –  13.6.2012.

ČETVRTAK  7.6.
SNJEGULJICA I LOVAC  –  od 18:00 sati

PETAK  8.6.
SNJEGULJICA I LOVAC  –  od 18:00 sati

PONEDJELJAK  11.6.2012
PROMETEJ (3D)   –  od 18:30 sati

UTORAK 12.6.2012
PROMETEJ (3D)   –  od 18:30 sati

SRIJEDA  13.6 .2012
SNJEGULJICA I LOVAC  –  od 18:00 sati.

Dovoljno je da nam se javite mailom na radiopostajavitez@gmail.com i ulaznice su vase.

SNJEGULJICA I LOVAC – o filmu

Snjeguljica i lovac” novi je film u kojem igra Kristen Stewart, poznata kao Bella iz planetarno popularne sage “Sumrak“, a uz nju su još i Charlize Theron te Chris Hemsworth. Snjeguljicu igra Kristen Stewart, zlu kraljicu Charlize Theron dok je Chris Hemsworth lovac. Iako smo navikli da klasična priča o Snjeguljici nudi djevojku poput princeze, ovaj put Snjeguljica nosi mač i oklop što će zasigurno biti pravi mamac za sve znatiželjnike i ljubitelje drugačijeg pristupa klasičnim djelima. Snjeguljica je ratnica, odjevena u metalni oklop i s mačem u ruci. Nije bespomoćna i ne čeka princa na bijelom konju. Ona se udružuje s lovcem, kojeg glumi Chris Hemsworth, te zajedno kreću u ubilački pohod na kraljevski dvor. Zla kraljica, koja utjelovljuje Charlize Theron, već je okarakterizirana kao najljepša, ali i najopakija vladarica s filmskih platna.

 

PROMETEJ 3D – o filmu

SF SPEKTAKL GODINE—ZNAMO DA GA JEDVA ČEKATE!

Ridley Scott redatelj Aliena i Blade Runnera vraća se svom originalnom žanru. Scott je ovim filmom kreirao novu mitologiju u kojoj ekipa istraživača dolazi na trag ljudskog porijekla na Zemlji, koji ih vodi na uzbudljivo putovanje na svemirskom brodu Prometej do najtamnijih kutova svemira gdje sudjeluju u strašnoj bitci za spas budućnosti ljudske rase. Ekipa znanstvenika i istraživača na Prometeju nalazi se ni više ni manje nego na putu da otkrije odgovore na najdublja životna pitanja. Ekspediciju vode dva briljantna mlada znanstvenika, Shaw i Holloway sa suprotnim motivima. Shaw je vjernica: želi upoznati te “bogove” kako bi se približila svojim tradicionalnim vjerskim pogledima, dok Holloway želi razotkriti tu vrstu duhovnosti. U svojem radu kao arheolozi otkrili su tragove na špiljskim piktogramima iz starih civilizacija diljem svijeta, pri čemu svi ukazuju na isto mjesto u dalekom svemiru, i uvjerili su korporaciju Weyland Industries da financira misiju. Nitko od znanstvenika nije bio pripremljen za nezamislive terore na koje će naići… Ne propustite snažna otkrića na velikim platima….

ŽANR: akcija, horor, SF

REDATELJ: Ridley Scott
ULOGE: Michael Fassbender, Charlize Theron, Patrick Wilson

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend