Lokalne vijesti

RADIO VITEZ: Javni poziv političkim subjektima

Lokalni izbori u BiH održat će se 15.11.2020. godine. Radio Vitez će i ove godine realizirati Izborni program, koji, uz ostalo, uključuje emisije Predstavljanja političkih subjekata i Sučeljavanja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane političke subjekte iz zone servisa Radio Viteza da se prijave za sudjelovanje u našem Izbornom programu, kako bismo na kvalitetan način mogli pristupiti planiranju programa. Napominjemo kako će samo subjekti, prijavljeni pismenim putem, biti uvršteni u raspored emisija Predstavljanja i Sučeljavanja.

Krajnji rok za prijavu je petak, 23.10.2020. godine. Potvrdu sudjelovanja možete slati elektronskim putem na adresu radio.vitez@tel.net.ba ili faxom na broj 030/717 – 077. Redoslijed nastupa političkih subjekata odredit će se javnim ždrijebanjem, koje će biti obavljeno u prostorijama Radio Viteza u ponedjeljak, 26.10.2020. godine, u 12 sati, uz mogućnost nazočnosti predstavnika svih zainteresiranih političkih subjekata.

Sve informacije o neposrednom obraćanju, kao i plaćenom političkom oglašavanju mogu se dobiti u Redakciji Radio Viteza, S. S. Kranjčevića bb, ili telefonom na brojeve 030/717 – 077 i 717 – 078, svakim radnim danom od 8 do 16 sati.    

Napominjemo kako Radio Vitez s početkom predizborne kampanje, 16.10.2020. godine, počinje s emitiranjem rubrike „Izborna kronika“, u koju će biti uvrštena sva pristigla priopćenja i druge informacije o aktivnostima političkih subjekata.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend