Lokalne vijesti

Pronađeno ukradeno vozilo nogometaša iz Novog Travnika

Jučer je u Novom Travniku, za vrijeme nogometnog treninga, s parkinga stadiona ukraden automobil igrača NK Novi Travnik, Ibrahima Duvnjaka.

Ukradeni automobil pronađen je kasno sinoć u okolici Konjica.

“Želimo pohvaliti policijske službenike koji su u kratkom roku uspjeli rasvijetliti ovo krivično djelo, kao i sve medijske portale koji su dali doprinos u objavi potrage za vozilom”, piše na službenim stranicama NK Novi Travnik.

Prema informaciji iz Ureda komesaza MUP-a KSB, odmah po zaprimanju prijave o krađi, policijski službenici PS Novi Travnik su pristupili poduzimanju planskih aktivnosti koje su bile usmjerene na pronalazak ukradenog vozila, kao i otkrivanje počinitelja ovog krivičnog djela.

Poduzimajući te aktivnosti došlo se do saznanja o kretanju vozila na području Bugojna, te su odmah upoznate sve susjedne policijske stanice, kao i MUP HNŽ Mostar i MUP Hercegbosanske županije Livno.

Oko 22,00 sati MUP KSB je obaviješten od strane MUP-a HNŽ Mostar da su na području Konjica policijski službenici PS Konjic pronašli predmetno vozilo, kao i osobe B.T., rođen 1995. godine iz Bugojna i jednog maloljetnika (2003. godište) iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, koji su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili ovo krivično djelo.

U suradnji s nadležnim kantonalnim Tužiteljstvom, kao i policijskim službenicima MUP-a HNŽ Mostar, protiv osumnjičenih se poduzimaju  aktivnosti na dokumentiranju i dokazivanju ovog krivičnog djela.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend