Lokalne vijesti

Pronađena tijela dvojice mladića koji su automobilom sletjeli u Vrbas

Tijela dvojice mladića, koji su nestali u Vrbasu nakon prometne nesreće  21. svibnja, pronađena su danas, potvrdila je glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite Majda Kovač za Fenu.

 

Podsjećamo, trojica mladića su nestala kada je automobil “renault clio” sletio s ceste u Vrbas. Nakon nesreće na magistranlom putu M-16 ronioci su uspjeli izvući tijelo 26-godišnjeg Abdurahmana Ljevakovića. Danas su izvučena tijela njegovih prijatelja Mehmeda Karadže i Nihada Kline.

Nesreća se dogodila u bilizini tunela Tuk u naselju Barevo kod Hidroelektrane “Jajce 2”.

U proširenoj potrazi u kojoj su danas pronađena tijela nastradalih mladića osim pripadnika ronilačkog tima Federalne uprave civilne zaštite i Federalnog MUP-a priključili su se i ronioci Specijalne antiterostičke jednice MUPRS-a i ronilačkog kluba Neretva iz Mostara.

– Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite i ostali ronici koji su bili uključeni u ovu potragu, pa i specijalistička jedinica za potporu iz Travnika svakodnevno su pretraživali i teren, ali zbog vremenskih uvjeta, jer je padala kiša i mulj se taložio u rijeci Vrbas bila je slaba vidljivost vode – istakla je Kovač.

Naglasila je da su danas čim su se stvorili bolji uvjeti i kako je vidljivost vode bila bolja, a svi pripadnici jedinica dobili su  plan, podijelili rejon i krenuli u potragu za nesretnim mladićima.

/HMS/

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend