Glazbene vijesti

Projekt vam želi “Sretan Božić”

Stiglo je pravo vrijeme za dominaciju božićnih pjesama, a blagdanski sati etera ove godine su bogatiji za još jednu slavljeničku traku. Novi božićni uradak ovaj put stiže iz Rijeke, a grupa Projekt svakom od vas poručuje “Sretan ti Božić”.

Projekt čini skupina riječkih iskusnih glazbenika koji pod zajedničkim nazivom djeluju od jeseni 2018. godine. Početak zajedničkog rada obilježavaju snimanjem tri singla u studiju GIS nedaleko Rijeke, nakon čega slijedi suradnja s izdavačkom kućom Aquarius Records.
“Gdje će nas put odvesti ne možemo sa sigurnošću potvrditi, ali ono što je sigurno – trajat će isključivo dok budemo sposobni ispunjavati vlastita kreativna očekivanja i zadovoljstvo.” – kaže ekipa iz benda Projekt.

“Pjesma Sretan ti Božić nastala je kada smo odlučili uobičajenu uzrečicu ´Sretan Božić tebi i tvojima´ zamijeniti audio formatom za naše prijatelje i obitelji. No, usred procesa, u pjesmu – čestitku umiješao se Aquarius Records i odlučio je podijeliti sa svima vama. Istim povodom pjesmu smo obogatili našim prvim video uratkom.” – Projekt objašnjava inspiracije za singl.

Pjesma je snimljena u studiju GIS pod producentskom palicom Mateja Zeca, dok je za videospot zaslužan 1NNER.
“Ne preostaje nam ništa drugo nego ponoviti još jednom: SRETAN TI BOŽIĆ.”

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend