Vijesti iz BiH

Prognoza vremena za danas i naredne dane

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U večernjim satima naoblačenje sa zapada koje će uvjetovati kišu i pljuskove. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 12.05.2021 (Srijeda)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 13.05.2021 (Četvrtak)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom ili pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22 stupnja.

PROGNOZA VREMENA ZA 14.05.2021 (Petak)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend