Lokalne vijesti

Priveden Vitežanin, osumnjičen za krađu u Rovni

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna prijavljena su 2 krivična djela, a radi se  o 1 krivičnom djelu oštećenja tuđe stvari i 1 krivičnom djelu nasilja u obitelji.

NAKNADNO RASVJETLJENA KRIVIČNA DJELA

Službenici PS Busovača otkrili su izvršitelja krivičnog djela teške krađe koja je izvršena 6.3.2016.godine, kada je nepoznati izvršitelj u mjestu Donja Rovna, općina Busovača, provalio u obiteljsku kuću i ukrao razni sitni alat. Osumnjičeni za izvršenje ovog krivičnog djela je M.Š., rođen 1957. godine iz Viteza, protiv kojeg će biti podneseno izvješće o izvršenju krivičnog djela kantonalnom tužiteljstvu Travnik.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 5 slučajeva narušavanja javnog reda i mira,  a radi se o 2 slučaja sudjelovanja u tučnjavi, 1 slučaju omalovažavanja ovlaštene službene osobe, 1 slučaju prosjačenja i 1 slučaju ostali prekršaji. U prekršajima je sudjelovalo 10 osoba.

SIGURNOST  PROMETA           

Dogodilo se 11 prometnih nesreća u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Iz prometa je isključeno 1 vozilo i 10 vozača motornih vozila, uručeno je 149 prekršajnih naloga iz oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirana su 44 slučaja prekoračenja dopuštene brzine.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend