Lokalne vijesti

Pripreme za Dan općine Vitez

Općina Vitez u suradnji sa udrugama, institucijama te pojedincima i ove godine organizira veliku manifestaciju u povodu obilježavanja Dana općine Vitez koja će se održati 28. 4. 2018. g. (subota) na Gradskom trgu u Vitezu.

 

Tim povodom pozivamo da nam se jave svi kreativci naše općine, ali i šire, koji se bave izradom rukotvorina, nakita, pletivom, decoupageom, slikanjem, proizvodnjom prirodnih proizvoda ili kozmetike, izradom cvjetnih aranžmana, pravljenjem ukusnih poslastica, izradom predmeta od drveta i slično. Ukoliko želite imati svoj prodajni štand, javite nam se putem privatne poruke na stranicu Općine Vitez kratkom porukom PRIJAVA, a mi ćemo vam dalje proslijediti prijavnicu koju trebate popuniti. Natječaj traje do 28. ožujka nakon čega će stručni tim odabrati sudionike i objaviti popis svih kreativaca koji će imati priliku svoje vještine predstaviti i ove godine. Interes je velik, a broj mjesta ograničen!
Također, pozivamo da nam se na isti način jave i svi zainteresirani ugostitelji koji i ove godine žele ponudu na trgu obogatiti hranom i pićem, sokovima, kavom ili grickalicama, kako je to bio običaj i prethodnih manifestacija.

Budi i ti dio programa obilježavanja rođendana našega grada!

Prijave za sudjelovanje na manifestaciji povodom Dana općine Vitez koja će se održati 28.04.2018., na Gradskom trgu, ovoga puta možete uputiti privatnom porukom na Fun Page Općine Vitez kratkom porukom “PRIJAVA”. Natječaj traje do 28.ožujka!

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend