Lokalne vijesti

Prijave za Božićni sajam u Vitezu

 

Vitez nije ni Beč ni Zagreb, ali vitežani svojim zajedničkim trudom i doprinosom mogu napraviti pravi blagdanski ugođaj, kakav naš grad zaslužuje.

Božićni sajam pod nazivom „Božić u Vitezu“ zamišljen je na lokaciji Gradski trg u terminu od 14., 15. i 16.12.2016, u poslijepodnevnim satima od 18-22 h.

Sajam će imati prodajni karakter a može uključivati sve interesne skupine poput HKD „Napredak“, FRAMA, Udruge planinara, različite humanitarne udruge ali i druge vrste udruga, pojedinaca koji izrađuju rukotvorine tematski vezane za Božić: adventske vijence, božićne ukrase, nakit, čestitke i slično. Osim pravnih lica, na sajmu mogu sudjelovati i fizička lica koja mogu ponuditi posjetiteljima proizvode poput božićnih kolačića, suvenira, sportskih rekvizita i suvenira našeg grada Viteza, hrane i pića ( ugostitelji se mogu prijaviti, pojedinačno ili zajedno)

Osnovna ponuda hrana bit će bazirana na kobasicama, kuhanom vinu, palačinkama i grahu.

Osim hrane i pića, neizostavna je tematska glazba, pa pozivamo i sve zainteresirane skupine kako glumačke tako i plesne i pjevačke da sudjeluju svojim repertoarom i na taj način daju doprinos stvaranju božićnog ugođaja ali i unaprjeđenju ideje.

Zato pozivaju se svi oni koji žele biti dio Božićnog sajma da se prijave na facebok stranicu Božić u Vitezu, prijave traju do 10.12.2016.godine .

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend