Lokalne vijesti

Policijski pretresi u KSB, Zenici i u Sarajevu

Rano jutros, od strane policijskih timova Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, započeti su istovremeni pretresi na 32 lokacija na području Zenice, devet lokacija na području Kantona Središnja Bosna i na dvije lokacije u Sarajevu.

Radi se o nastavku opsežne policijske akcije kodnog naziva “MREŽA IV “, koju provodi Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u suradnji i pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona, a današnje aktivnosti se provode u suradnji s Federalnom upravom policije i Upravom policije Ministarstva unutarnjih poslova KSB.

Današnja akcija je usmjerena na lišenje slobode i procesuiranje osoba koja se sumnjiče za vršenje krivična djela u vezi zlouporabe opojnih droga i nedozvoljenog posjedovanja oružja i streljiva.

Pretresi objekata i osoba na navedenim lokacijama se vrše s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku, kao i lociranja i lišenja slobode osoba koja su meta akcije, a koja se sumnjiče za izvršenje navedenih krivičnih djela.

Više detalja o samoj akciji i njenim rezultatima bit će poznato tijekom dana, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

(Fena)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend