Premijerno novi spot Saše Lozara za singl “Za nas dvoje”

Novi singl Saše Lozara „Za nas dvoje“ autorski uradak velikog autora i tekstopisca ujedno i glazbenog producenta Predraga Marinjaka-Peggya koji je jedan od najuspješniih autora i glazbenika , višestruki dobitnik svih prestižnih glazbenih nagrada, uključujući i mnogobrojnih Porina. Zaslužan je između ostaloga i za veliku karijeru Massima Savića  i velike hitove poput ( Iz jednog pogleda, Suze nam stale na put i Jedan dan ljubavi.)

Saša Lozar  je održao svoj prvi samostalni koncert  u pratnji vrsnih glazbenika  22. travnja  2016.  u maloj dvorani Vatroslava  Lisinskog.

Koncert Saše Lozara je bio nezaboravan,  dočarao je obečanu , intimnu atmosferu i ludu zabavu te predstavio svoj dugogodišnji rad. Svojim toplim vokalom i glasovnim mogućnostima izvodio  je  omiljene mu obrade poput Molitve za Magdalenu, My Baby Just Cares For Me, Somebody To Love te neke od svojih uspješnica kao što su  Rano me nebo budi radi nje, Nemoćan pred njom ,365 i Nitko kao mi, te zabavio svojim imitacijama na potpuno novi i poseban  način.

Saša je na koncertu ugostio i svoje glazbene prijatelje iz struke,  izvrsnu  Natali Dizdar, Maju Posavec i Luku Bulića koji su svojim dolaskom cijeloj atmosferi donijeli poseban šarm.